Bug #28860 USE_TLS not defined for mysqlclient.lib
Submitted: 4 Jun 2007 5:41 Modified: 3 Jul 2007 19:57
Reporter: Georg Richter Email Updates:
Status: Closed Impact on me:
None 
Category:MySQL Server: C API (client library) Severity:S2 (Serious)
Version:5.0.41 OS:Microsoft Windows
Assigned to: Daniel Fischer

[4 Jun 2007 5:41] Georg Richter
Description:
This is a follow up of bug #28358, which was already closed.

Unfortunately not only libmysql.dll was affected, also the CMakeLists file for mysqlclient.lib needs USE_TLS definition.

How to repeat:
-

Suggested fix:
client/CMakeLists.txt:

+ ADD_DEFINITIONS(-DUSE_TLS)
[4 Jun 2007 12:17] Bugs System
A patch for this bug has been committed. After review, it may
be pushed to the relevant source trees for release in the next
version. You can access the patch from:

  http://lists.mysql.com/commits/28053

ChangeSet@1.2509, 2007-06-04 14:12:31+02:00, df@pippilotta.erinye.com +1 -0
  BUG#28860 USE_TLS not defined for mysqlclient.lib
[4 Jun 2007 12:35] Bugs System
A patch for this bug has been committed. After review, it may
be pushed to the relevant source trees for release in the next
version. You can access the patch from:

  http://lists.mysql.com/commits/28054

ChangeSet@1.2527, 2007-06-04 14:29:54+02:00, df@pippilotta.erinye.com +1 -0
  BUG#28860 port to 5.1
[16 Jun 2007 4:50] Bugs System
Pushed into 5.0.44
[16 Jun 2007 4:50] Bugs System
Pushed into 5.1.20-beta
[3 Jul 2007 19:57] Paul Dubois
Noted in 5.0.44, 5.1.20 changelogs.

On Windows, USE_TLS was not defined for mysqlclient.lib.