Bug #93435 Sychronize Model Not Detecting All Objects Correctly
Submitted: 30 Nov 2018 17:59 Modified: 30 Nov 2018 21:33
Reporter: Cesar Martinez Email Updates:
Status: Unsupported Impact on me:
None 
Category:MySQL Workbench: Migration Severity:S2 (Serious)
Version:8.0.13 OS:Mac OS X (macOS 10.14.x Mojave x86_64)
Assigned to: CPU Architecture:Any
Tags: WBBugReporter

[30 Nov 2018 17:59] Cesar Martinez
Description:
----[For better reports, please attach the log file after submitting. You can find it in /Users/cesarmartinez/Library/Application Support/MySQL/Workbench/log/wb.log]

When trying to update my source the lastest changes of my model, some of the objects aren't detected correctly and viceversa while trying to update the model from the source  if I have a new object in the db it won't detect it

How to repeat:
1.- Create Some object in the model

2.- Synchronize the source

3.- Make more changes in the model

4.- Try to synchronize, this is when some object won't be detected
[30 Nov 2018 18:00] Cesar Martinez
Evidence of the bug

Attachment: Screen Shot 2018-11-30 at 11.52.37 (2).png (image/png, text), 671.66 KiB.

[30 Nov 2018 20:53] Miguel Solorzano
Thank you for the bug report. We need a model file which presents this issue, the model file doesn't need to be the complete just a model file which has enough table for the issue to be repeatable. Thanks in advance.
[30 Nov 2018 21:33] Miguel Solorzano
Thank you for the feedback. The server MariaDB isn't supported by WorkBench.