Bug #80479 Migration Wizard is not responding after first use
Submitted: 23 Feb 2016 12:54 Modified: 13 May 2016 22:39
Reporter: Thomas Verhoeven Email Updates:
Status: Closed Impact on me:
None 
Category:MySQL Workbench: Migration Severity:S3 (Non-critical)
Version:6.3.6 build 511 OS:Microsoft Windows
Assigned to: CPU Architecture:Any
Tags: Migration; Acces DB; Import

[23 Feb 2016 12:54] Thomas Verhoeven
Description:
When you use the migration wizard and you compleed it. After you want to re-use it, it will not open. 
But when you close the MySQL workbench. It will work again. 
But when do not do that, you can't re open it.

How to repeat:
Fix it

Suggested fix:
Fix it
[23 Feb 2016 13:50] Miguel Solorzano
Thank you for the bug report.

- Launch WorkBench 6.3.6 on Windows 10 Pro
- From Menu Database->Migration Wizard
- Click start Migration
- Selected Source RDBMS Connection->Database System Mysql->Standard TCP Localhost
- Target another MySQL instance on localhost
- Processed all steps of migration
- Database->Migration Wizard isn't more works.
- Close WorkBench and launching it again Migration Wizard works.
[9 May 2016 17:43] Mike Tuggle
I have the same problem and I reported it back in November. Only one response from the MySql Development Team that said I can only have one instance of the Workbench running at one time. That wasn't the issue. I have only one instance and I run the migration the first time, then I try to run it again (same instance of the workbench) and it hangs and does not run. I then exit the workbench and reopen. After that I can run the migration tool again (only once). To run it again after the 2nd time, I still have to exit the Workbench and restart to run it again.
[13 May 2016 22:39] Philip Olson
Posted by developer:
 
Fixed as of the upcoming MySQL Workbench 6.3.7 release, and here's the changelog entry:

After successfully executing the database migration wizard, executing it a
second time required Workbench to be restarted.

Thank you for the bug report.