Bug #75748 Views and Stored Procedures not displayed on the left pane
Submitted: 3 Feb 2015 13:21 Modified: 10 Mar 2015 10:59
Reporter: Romain Riche Email Updates:
Status: No Feedback Impact on me:
None 
Category:MySQL Workbench Severity:S3 (Non-critical)
Version:6.2.3 OS:Mac OS X (unknown)
Assigned to: CPU Architecture:Any
Tags: WBBugReporter

[3 Feb 2015 13:21] Romain Riche
Description:
For a local Database, under the "SCHEMAS" part of the left pane, I can expand expand the Views / Stored Procedures (Tables are OK).

Right click "Refresh All" doesn't help. It was working OK on previous versions of the application.

No issue with a remote database

How to repeat:
create local database and create a schema with at least a stored procedure.
open a connection from MySQL workbench and try to browse the SP on the left pane but it doesn't show up... Try "refresh all", still not there.
[3 Feb 2015 13:23] Romain Riche
sorry for the typo in the original bug report: you should read: "I can't" (and not I can)
[3 Feb 2015 15:39] Miguel Solorzano
Thank you for the bug report. I couldn't repeat with 6.2.4 version.
[10 Feb 2015 9:19] Romain Riche
Sorry but your comment is irrelevant.. have you even try on 6.2.3 ? I bet you can't reproduce it on 6.2.3 either...

The question is how to reproduce the bug that I am facing for few releases already.

The way I build the local DB is through a generate script that I copy / paste into a SQL script window then excecute in one go. When I do that, I can browse any object but if I do SQL queries all is good. So it's a UI issue....

I am attaching a screenshot for you to visualize the issue.
[10 Feb 2015 9:22] Romain Riche
Issue on UI

Attachment: Screen Shot 2015-02-10 at 17.19.52.png (image/png, text), 146.21 KiB.

[10 Feb 2015 10:59] Miguel Solorzano
Thank you for the feedback. Are you able to provide the *.sql script?. Thanks.
[11 Mar 2015 1:00] Bugs System
No feedback was provided for this bug for over a month, so it is
being suspended automatically. If you are able to provide the
information that was originally requested, please do so and change
the status of the bug back to "Open".