Bug #46416 Line-type artifacts in EER Diagram view using the scrollbars
Submitted: 27 Jul 2009 20:56 Modified: 27 Aug 2009 21:19
Reporter: Carlos Fernández Email Updates:
Status: No Feedback Impact on me:
None 
Category:MySQL Workbench Severity:S3 (Non-critical)
Version:5.1.16 OS:Microsoft Windows (XP SP3)
Assigned to: CPU Architecture:Any
Tags: artifact, graphics, scrollbar

[27 Jul 2009 20:56] Carlos Fernández
Description:
When the scrollbars are used to navigate through an EER diagram, the rendering fails and lines-type artifacts appears. The artifacts disappear when the mouse moves over the figure and hints appear or relationships are highlighted, or when the model is modified (i.e. when an object is moved).
This bug dosn't take place neither using the 'Model Navigator' nor dragging with 'Move Model' mode.

How to repeat:
Open a new WB file, create a new object and then go to the 'EER Diagram view', zoom in the diagram and use the scrollbars to watch down, up, left or right.
[27 Jul 2009 21:19] Miguel Solorzano
Thank you for the bug report. It is possible to show the behavior reported using screen-shots?. I wasn't able to repeat or I missed something to repeat. Thanks in advance.
[28 Jul 2009 13:55] Carlos Fernández
WB artifacts screen-shot

Attachment: WB_bug.jpg (image/jpeg, text), 329.00 KiB.

[27 Aug 2009 23:00] Bugs System
No feedback was provided for this bug for over a month, so it is
being suspended automatically. If you are able to provide the
information that was originally requested, please do so and change
the status of the bug back to "Open".