Bug #33627 bad refresh model navigator on layers move
Submitted: 2 Jan 2008 14:48 Modified: 8 Apr 2008 14:27
Reporter: moi meme Email Updates:
Status: Closed Impact on me:
None 
Category:MySQL Workbench Severity:S3 (Non-critical)
Version:5.0.11b OS:Any
Assigned to: Alfredo Kengi Kojima
Tags: layers, model navigator, refresh
Triage: D4 (Minor)

[2 Jan 2008 14:48] moi meme
Description:
When moving more than one layer, only the first's position is refreshed on the "Model Navigator".

How to repeat:
create 2 new layers
change their color attribute to "#000000"
select the 2 layers
move them by dragging the first
you must select the second layer to refresh it's position on the model navigator
[2 Jan 2008 15:49] Miguel Solorzano
Thank you for the bug report. It is possible for you to provide screen-shot what
are you reporting in the 2 last steps in how to repeat?. Thanks in advance.
[3 Jan 2008 14:50] moi meme
first step

Attachment: bug_mysql_workbench_1.JPG (image/jpeg, text), 232.05 KiB.

[3 Jan 2008 14:51] moi meme
second step

Attachment: bug_mysql_workbench_2.JPG (image/jpeg, text), 232.18 KiB.

[3 Jan 2008 14:51] moi meme
third step

Attachment: bug_mysql_workbench_3.JPG (image/jpeg, text), 222.81 KiB.

[3 Jan 2008 14:51] moi meme
fourth step

Attachment: bug_mysql_workbench_4.JPG (image/jpeg, text), 231.15 KiB.

[3 Jan 2008 14:54] moi meme
4 images added:

first step:
2 selected layers on top right

second step:
2 selected layers moved on bottom left (no "model navigator" refresh)

third step:
unselect layers: refresh on the layer that have been dragged

fourth step:
select second layer: refresh
[4 Jan 2008 13:08] Miguel Solorzano
Thank you for the feedback.
[2 Apr 2008 18:44] Johannes Taxacher
works correctly now (tested in SVN Rev 2928)
[8 Apr 2008 14:27] MC Brown
A note has been added to the 5.0.17 changelog: 

When moving more than layer in Model Navigator, only the first layer's position would be reflected correctly in the output