Bug #32189 Vista error with signal 11
Submitted: 8 Nov 2007 16:45 Modified: 8 Dec 2007 19:48
Reporter: Mark Jones Email Updates:
Status: No Feedback Impact on me:
None 
Category:MySQL Server Severity:S2 (Serious)
Version:5.0 OS:Microsoft Windows (Vista)
Assigned to: MySQL Verification Team CPU Architecture:Any
Tags: Vista; Signal

[8 Nov 2007 16:45] Mark Jones
Description:
I downloaded the MySQL server, installed and configurd it, it works fin without tcp/ip config, but once enabled it won't run, i'm wanting to use MySQL with spacialaudio's SamBrodacaster...

How to repeat:
run the install.exe
[8 Nov 2007 19:48] MySQL Verification Team
Thank you for the bug report. Could you please verify if your are using the
latest released version 5.0.45. If yes and the install process was able to
try to start the service, please open a DOS
[8 Nov 2007 19:50] MySQL Verification Team
Sorry completing the last post:

Thank you for the bug report. Could you please verify if your are using the
latest released version 5.0.45. If yes and the install process was able to
try to start the service, please open a DOS prompt and go to install directory
and issue the below command:

mysqld-nt --defaults-file=actual_path_to_my.ini --standalone --console

and print here possible error/warnings messages. Thanks in advance.
[9 Dec 2007 0:00] Bugs System
No feedback was provided for this bug for over a month, so it is
being suspended automatically. If you are able to provide the
information that was originally requested, please do so and change
the status of the bug back to "Open".