Bug #26244 Agent installation fails on OSX x86
Submitted: 10 Feb 2007 0:02 Modified: 21 Feb 2007 14:29
Reporter: Mark Leith Email Updates:
Status: Closed Impact on me:
None 
Category:MySQL Enterprise Monitor: Installing Severity:S1 (Critical)
Version:1.1.0.4699 OS:Mac OS X (OSX x86)
Assigned to: Keith Russell CPU Architecture:Any
Tags: agent install

[10 Feb 2007 0:02] Mark Leith
Description:
The agent install fails on OSX x86 with:

"Error running script /Applications/mysql/network/agent/bin/mysql-service-agent : dyld: Library not loaded: /Users/mysqldev/merlin/inst/glib/lib/libgthread-2.0.0.dylib
Referenced from: /Applications/mysql/network/agent/lib/mysql-service-agent/mysql-service-agent
Reason: image not found"

It seems as if this is referencing the build host user? I have no "mysqldev" account on my system:

[markleith@medusa:~/Development/merlin-1.0/agent/build] $ ll /Users
total 0
drwxrwxrwt    5 root      wheel      170 Mar 16  2006 Shared
drwxr-xr-x   11 mark      mark       374 Apr  2  2006 mark
drwxr-xr-x   32 markleit  markleit  1088 Feb  9 23:53 markleith

I can build and run the current version just fine on the same system.

How to repeat:
Install the agent on OSX x86.
[10 Feb 2007 8:33] BitRock Merlin
I understand this is an issue with the agent binaries themselves, not the installer. Assigning to Gary so he can redirect to the appropriate developer (Please let me know if this is not the correct procedure and I should be assigning to somebody else. I understand Keith is unavailable for the next couple of days)

Thanks!
[16 Feb 2007 17:23] Sloan Childers
Do we still have problems with the OSX x86 agent binaries?
[16 Feb 2007 17:40] Keith Russell
Mark you may the only one testing osx. Is this working now?
[21 Feb 2007 14:29] Mark Leith
Verified fixed in 1.1.0.4785