Bug #114467 No connection established.
Submitted: 24 Mar 17:29 Modified: 2 Apr 11:31
Reporter: Teresa Palikandy Email Updates:
Status: Not a Bug Impact on me:
None 
Category:MySQL Workbench Severity:S3 (Non-critical)
Version:8.0.36 OS:Windows (Microsoft Windows 10 Home Single Language)
Assigned to: CPU Architecture:Any
Tags: WBBugReporter

[24 Mar 17:29] Teresa Palikandy
Description:
----[For better reports, please attach the log file after submitting. You can find it in C:\Users\Teresa Palikandy\AppData\Roaming\MySQL\Workbench\log\wb.log]

How to repeat:
unable to do anything in workbench

Suggested fix:
please assign tech support team
[25 Mar 12:27] MySQL Verification Team
Hello Teresa,

Thank you for the bug report.
Have you installed and configured MySQL Server? If yes, please make sure the server is running. 
Services->MySQL80(service name provided)->Running. Start if it is not running.

Regards,
Ashwini Patil
[29 Mar 20:29] Teresa Palikandy
hi 
accidently mysql server is deleted in my system and now workbench not responding
pls send steps to resolve
[1 Apr 12:19] MySQL Verification Team
Please re-install MySQL Server either using MySQL Installer or https://dev.mysql.com/downloads/mysql/ Thanks.
[1 Apr 16:10] Teresa Palikandy
Hi,
I installed that from above link but still Mysql80 not showing in services.
Is it possible to arrange a 1-1 session with tech team or send me something to solve this issue at once instead of me waiting for reply which comes after 48hrs?
[2 Apr 11:31] MySQL Verification Team
We're sorry, but the bug system is not the appropriate forum for asking help on using MySQL products. Your problem is not the result of a bug.

For details on getting support for MySQL products see http://www.mysql.com/support/

You can also check our forums (free) at http://forums.mysql.com/

Thank you for your interest in MySQL.